uutiset

1.1.20: uusi levy spotifyssa

spotify heguman-saagan kolmas osa on nyt kuunneltavissa myös spotifyn kautta.

ajan tyyliin sopivasti soundcloudiin ladatut kappaleet on toistaiseksi poistettu tekijänoikeusrikkomusepäilyn vuoksi, sillä ilmeisesti käyttämämme painotalo luulee omistavansa julkaisuoikeudet meidän kappaleisiimme. korjausta odotellessa kappaleita voi kuunnella ja ladata esimerkiksi täältä.

-ville17.12.19: jouluksi kotiin!

heguman3 heguman-saagan kolmas osa on nyt julkaistu. spotifyhin levy ilmestyy vasta 31.12.19, mutta fyysisessä muodossa levyn voi tilata heti.

yksittäisen heguman-levyn hinta on edelleen 6 e postin kautta, mutta kaikki heguman-levyt saa pakettidiilillä 12 eurolla ja kaikki heguman-levyt +/-:n kanssa yhteensä 15 eurolla.

soundcloudiin on laitettu muutama lyhyt ja helposti sulatettava viisu maistiaiseksi.

-ville2.9.18: kumma. taas mainittu Inferno-lehdessä!

inferno kumma. on toistamiseen esillä Inferno-lehdessä. heguman II - dr. wille's revenge -albumi ansaitsi kummalle taas kuukauden demobändi -tittelin. katso arvostelu ja haastattelu tästä.

jos kiinnostuit levystä jutun perusteella, voit kuunnella sitä spotifyssa tai vaikka tilata sen itsellesi.

sillä välin kumma. jatkaa heguman-saagan kolmannen osan työstämistä.

-ville13.3.18: heguman 2 julkaistu!

onebluewolf heguman II - dr. wille's revenge on nyt julkaistu! levyn löytää sekä spotifysta että bandcamp.com:sta. tilausohjeet ovat edelleen julkaisut-osiossa. uutta musiikkia kuunnellessa voipi vaikka selailla läpi kansitaiteesta vastuussa olevan artistin työnäytteitä.

-ville1.3.18: heguman 2

revenge heguman 2 - dr. wille's revenge on tulossa! levyä saa jo tilata, mutta postitukset lähtevät vasta, kun levy julkaistaan 13. maaliskuuta. maistiaisina tarjoamme kolme viisua sivuillamme sekä soundcloudissa.

kumman uutta levyä odotellessa voi tutustua allekirjoittaneen sivuprojektiin ja kumma-recordsin kymmenenteen julkaisuun "brothers in arms" disarming amputeesin sivuilla.

-ville
26.3.16: sydän lyö akustisesti

sydan kumma. valittiin inferno-lehden maaliskuun demobändiksi. ohessa pieni haastattelu ja lyhyt, mutta melko myötämielinen arvostelu.

sekalaisissa mp3:issa ja miljoona miehen soundcloud-tilillä on nyt myös sydän lyö vielä -kappaleen viimeinen osa akustisena.

-ville
3.2.16: kumma @ spotify

spotify kumman uusin levy heguman vs dr. wille löytyy nyt myös spotifysta.

mikäli haluat tukea kamppailevaa artistia, kumma ottaa vastaan lahjoituksia bandcamp.com:ssa, mutta toki voit myös tilata levyn fyysisen kopion itsellesi.

-ville16.1.16: sydän lyö vielä ja levy kokonaan julki

jotenkin tähän ikuisuusprojektiin sopii, että levyt jäivät toimituksessa jumiin matkan varrelle. todennäköisesti postitoimitukset saadaan silti matkaan alkuviikosta, kuten oli muutenkin suunnitelmana.

viimeinen kappale "sydän lyö vielä" on nyt kuunneltavissa ja sitä myöten koko levy. kokonaisuudessaan teos on nyt myös bandcamp.com:ssa.

fyysisen kopion voi tilata pistämällä nimensä ja osoitetietonsa ostotoiveiden kanssa osoitteeseen posti@kumma.fi. paluupostissa saat maksuohjeet. heguman vs dr. wille maksaa postin kautta kuusi (6) euroa, mutta levyn voi tilata myös yhdessä edellisen levyn +/-:n kanssa 11 euron pakettihintaan. tarjolla on 146 minuuttia ja 42 kappaletta 11 eurolla, eli yhden minuutin hinnaksi tulee vajaat kahdeksan senttiä ja yksi laulu maksaa keskimäärin vain reilut 26 senttiä. ei ole kallista! samalla tuet kummaa julkaisemaan musiikkia vastaisuudessakin.

-ville15.1.16: minä olen virhe

virheuuden albumin yhdeksäs eli toiseksi viimeinen kappale "minä olen virhe" on nyt kuunneltavissa.

-ville14.1.16: f

fkumman uuden albumin, heguman vs dr. willen, kahdeksas kappale "f" on nyt kuunneltavissa. enää kaksi laulua jäljellä.

-ville13.1.16: aiculedssul

kumman uuden albumin, heguman vs dr. willen, seitsemäs kappale julkaistu. enää kolme jäljellä!

-ville12.1.16: takauma

takaumakuudes kappale "takauma" saatavilla normaaliin tapaan julkaisut-osiossa, facebookissa, soundcloudissa, mikseri.netissä ja myspacessä. vielä neljä viisua paljastamatta.

-ville


11.1.16: veljeskunnan puolesta

puoliväli saavutettu! viides laulu "veljeskunnan puolesta" kuunneltavissa julkaisut-osiossa. enää viisi jäljellä!

-ville10.1.16: paluu viattomuuteen

paluu viattomuuteenneljäs kappale "paluu viattomuuteen" albumilta "heguman vs dr. wille" on paljastettu. kuusi vielä!

-ville


9.1.16: peli on ohi

kolmas kappale "peli on ohi" albumilta "heguman vs dr. wille" on tuotu julki. seitsemän vielä jäljellä!

-ville8.1.16: vasta nyt näet

toinen kappale "vasta nyt näet" albumilta "heguman vs dr. wille" on nyt verkossa. kappaleen voi kuunnella tuttuun tapaan facebookin kautta, mikseri.net:ssä sekä julkaisut-osiosta ja myspace.com:ssa.

tahtia jatketaan edelleen yksi kappale päivää julkaisuun saakka. kahdeksan vielä jäljellä!

-ville7.1.16: pong

pongensimmäinen kappale "pong" albumilta "heguman vs dr. wille" on julkaistu! kappaleen voi kuunnella facebookin kautta, mikseri.net:ssä sekä julkaisut-osiosta ja myspace.com:ssa. kahdesta jälkimmäisestä kappale on saatavissa (myös) ilman albumin introa.

tahtia jatketaan edelleen yksi kappale päivää kohden julkaisupäivään asti (16.1.16). yhdeksän jäljellä!

-ville4.1.16: uusi levy, heguman vs dr. wille, julkaistaan 16.1.16

uusi albumi sivut päivitetty ja uuden albumin nimi, kansikuva sekä julkaisupäivä julkaistu julkisesti julki. ilmeisesti huhut kuolemastamme olivat sittenkin hieman liioiteltuja.

torstaina 7.1.16 kuunneltavaksi saadaan ensimmäinen kappale kymmenen viisun albumista heguman vs dr. wille ja tahtia jatketaan yksi kappale päivää kohden julkaisupäivään asti (16.1.16). lauluja voi kuunnella julkaisut-osiossa, mikseri.net:ssä, bandcamp:ssä sekä facebookissa.

-ville


vanhat uutiset