vanhat uutiset

!!!
huomioithan, että useimmat linkit ovat todennäköisesti jo ohittaneet viimeisen käyttöpäivänsä.
!!!

16.3.13: kokeillaanpa taas soittaa yleisölle

tyhjä tuoli joka talossa 23.3.13:

kulttuuri goes bar, hyvinkää, ilmainen (+narikka?) -k18- (+muita bändejä, mutta mitäs niistä... soitto alkaa klo 21.00 ja kestää noin kolme minuuttia)
6.1.13: halusin vain päästä kirjoittamaan ekaa kertaa tuon vuosiluvun

bbblbbbl


25.12.12: hyvää kristusmessua kaikille juutalaisille!

ping


1.8.12: kumma palaa juurilleen...

kaiho ...eli seuraavaksi jotain aivan samaa ja vanhaa.

ilmeisesti meillä on muuten jonkinlainen esiintyminenkin..?
30.4.11 : ei kahta ilman kolmatta

haureus ...ja seuraavaksi jotain aivan muuta.

24.12.10 : osuuko pilkka omaan nilkkaan?

iva päivät pitenee ja pidot senkun paranee! joulu on taas puuroo ja dissosiaation toinen osa on nyt julkaistu täällä ja täällä.

11.12.10 : terveet kädet

kumma on rikki petrin käsi on rikki. henrin käsi on rikki. villen käsi ei ole rikki. villen jalka on rikki.

on a more positive note... kuulin huhua, että ensi viikolla ilmestyisi toinen osa neljän EP:n kokonaisuudesta. tosin näistä "jouluksi kotiin" -lupauksista on hieman huonoja kokemuksia.


7.6.10 : nii, vittu, hardcoree!

ooooh ensimmäinen EP neljän osan kokonaisuudesta julkaistu! kappaleet julkaistaan ainoastaan verkossa!

1.4.10 : aprillia!

radio kummaa soitettiin jostain kumman syystä radiossa.

hetken voi elää uudelleen tästä.
27.3.10 : k.e.i.k.k.a.

oranssi kumma esiintyy iloissaan kohta kuten aina.


11.3.10 : n.y.t.

jeah joulu on taas, joulu on taas puuroo!

...tai siis nyt sitä saa!
5.3.10 : u.k.k.

u.k.k. kumman uusi tupla-albumi julkaistaan torstaina 11. maaliskuuta. siihen asti mikseri.netissä paljastetaan yksi uusi kappale päivässä, joista ensimmäinen on siis kuunneltavissa jo heti nyt välittömästi tällä hetkellä paraikaa!
levyä voi tilata ennakkoon tästä päivästä alkaen. mailaa osoitteesi nimesi kera (sekä sähköpostiosoitteesi, jos eri kuin mistä mailaat) osoitteeseen ville.porspakka@gmail.com. saat vastauksena maksuohjeet. levy lähtee postissa, kun rahat näkyvät tilillä (kuitenkin aikaisintaan 11.3.). levyn hinta on 10e kädestä käteen (helsingissä, tikkurilassa, keravalla, järvenpäässä, jokelassa tai hyvinkäällä), 11e postin kautta.


31.12.08 : uusi alku

petja uusi kappale myspace.com:ssa. hyvää uutta vuotta!

8.10.08 : lopun alun jatku

ppl horse perui keikkansa. treenikämpän metsästäminen jatkuu edelleen, mutta niin jatkuvat nauhoituksetkin - ehkäpä jossain vaiheessa jopa toteutamme lupauksemme näytekappaleista. sillä välin voi tepastella vaikkapa helsingin hakaniemen lindexiin ihastelemaan puuttuva punainen lanka -tyylistä somistusta.13.8.08 : lopun alku

mikseri horse tulee uudestaan! tällä kertaa jäähallilla 12.10. asiaan liittyen, petri sai kaikki rumpuloinnit nauhalle. iso käsi petrille. suurin osa levystä on nauhotettu, mutta kuinkas sitten kävikään... saamme tällä viikolla häädön treenikämpästämme, joten odotamme mielenkiinnolla, tuleeko levy edes jouluksi kotiin. tästä syystä julkaisemme todennäköisesti näytekappaleita jo valmistuneista kappaleista lähiviikkojen aikana.9.5.08 : hevosjoukko

cut, cut, cut, cut! horse tuli ja meni. keikkoja on tarjoiltu, mutta vetelemme mieluummin lonkkaa ja keksimme epätosia tarinoita uuden levyn nauhoituksista.

cut, cut, cut, cut!24.12.07 : meni jo!

varpunen kumma toivotti viisun muodossa oikein pakanallista talvipäivänseisausta kaikille.

muistakaa, että coverit ovat takapuolesta!30.09.07 : okkusenman!

yatta okkusenman, okkusenman, okkusenman, okkusenman!

23.09.07 : ajankuluksi tuttuja juttuja tutuissa paikoissa

nes ajateltiin soittaa pari keikkaa.

27.08.07 : www.kumma.fi & recording in process.

ongelmatiikka joku kyseli muuten paitojen perään. teemme uuden satsin kunhan joku keksii oivan idean niihin. mietteitä ja aatteita voi itse kukin kirjoitella vieraskirjaan.
puuttuva punainen lanka löytyy edelleen miltei kokonaisuudessaan last.fm-sivustolta. olkaa hyvä.

osoitteemme on muuten nykyään www.kumma.fi
07.02.07 : <3, <3 <3 kumma

kauan odotettu yhteiskeikka sydän, sydämen kanssa on vihdoin toteutumassa. kannattaa siis raahautua herttoniemeen oranssille perjantaina 13.4. sisäänpääsy on 4e, ikärajoitusta ei ole. jättäkää musiikkimakunne narikkaan kumman ajaksi.

uuden levyn materiaalin harjoitteleminen studiosessiota varten jatkuu yhä kaikessa hiljaisuudessaan. myös konsertteja järjestellään pikkuhiljaa suljettujen ovien takana niin ikään vähin äänin.

paitoja on jäljellä 2 kpl, joista kummatkin ovat valkoisia ja m-kokoa. vielä ehdit saada omasi! lähetä vain nimesi ja osoitteesi sähköpostitse. paita maksaa postin kautta 8e, kädestä käteen 6e. uudet paidat uusilla painatuksilla tulevat todennäköisesti kesällä myyntiin.

aijuu! puuttuva punainen lanka löytyy nyt miltei kokonaisuudessaan last.fm-sivustolta. olkaa hyvä.


07.02.07 :

kumma now in english at myspace! www.myspace.com/kummatheband.


näin on! mutta peljätkää... myspace on vain suomen kieltä taitamattomille. sinulla ei siis ole sinne mitään asiaa.


hämeenlinnan soittotilaisuus lähenee ja uuden tuplapitkäsoiton materiaalin harjoittelu jatkuu. mikseristä löytyy nyt myös kauan kaivattu spektaakkelimainen lankakerän purkautuminen yksilönä joukossa yksilöitä ja vain ihminen. uuden levyn myötä puuttuva punainen lanka ilmestyy mikseriin mahdollisuuksien rajoissa mitä todennäköisimmin kokonaisuudessaan.


01.01.07 :

uusi vuosi, uudet kujeet, uudet sivut ja etenkin uudet paidat! tilaa välittömästi omasi. varmista, että juuri sinulla on tästä rajoitetusta 20 paidan erästä ainakin yksi kappale! se on hip! se on cool! se on kaikkea, mitä voit toivoa! eikä siinä vielä kaikki: takaamme, ettei kaverisi ole koskaan kuulleetkaan tästä yhtyeestä! niin ug se on! lisäksi, vaikket kummaa fanittaisikaan, ei hätää! paitaa voi pitää kuka tahansa, joka tahtoo esittää vastalauseen yksilöllisyyden sulautumiselle harmaaseen massaan! tämä tuote on juuri sinua varten! miten olet voinut elää ilman? tämä tuote sinun on pakko saada!
tilaa heti! tuotetta riittää vain nopeimmille! paitoja on kokoa L, M ja S. 10kpl mustia ja 10kpl valkoisia. ei ladyfittejä (nainen! miksi edes haluaisit ladyfitin? mieti!). tuotetta saa VAIN kummalta. varo halpoja jäljitelmiä. kädestä käteen hinta on kuusi euroa (6e) ja postin kautta kahdeksan (8e). lähetä tilauksesi sähköpostitse. tarvitsen nimesi, osoitteesi sekä tilaamasi tuotteiden tiedot. paluupostissa saat ohjeet jatkosta. mitä enää odotat?

aiheeseen liittyen... olen kuullut huhuja sivustomme levittämistä "viruksista". nämä huhut ovat kuitenkin täysin perättömiä ja aiheettomia. kyse on yksinkertaisesti siitä, että huonot selaimet, kuten esimerkiksi Macrosoftin Infernal Exploder, varoittavat käyttäjäänsä kaikesta mahdollisesta luoden väärän turvallisuuden tunteen samalla silti päästäen kaiken oikeasti haitallisen porttien ohi suoraan käyttäjän kovalevylle. IE onkin verrattavissa samaisen yhtiön windows xp:n palomuuriin. suosittelisinkin siis hankkimaan edes jonkun esimerkiksi näistä vaihtoehtoisista selaimista:

Firefox 2 Opera Netscape NOW!

sinä olet tietoturvan tärkein lenkki. edellistä vuotta turvallisempaa jatkoa kaikille!


10.11.06:
uusia viisuja harjoitellaan näennäisen ahkerasti edelleen. kumma lavalla seuraavan kerran Creepy Crawlien ja Dictionary Bobin kera lahden torvessa torstaina 14.12. (k-18). tervetuloa!


18.10.06:
oranssi lähenee! perjantaina 27.10. herttoniemessä räjähtää. mukana menossa LOA (vaihteeksi) ja Creepy Crawlie. soitto alkaa klo 20:00, mutta soittojärjestys on vielä päättämättä. saavu siis ajoissa paikalle, jotta varmasti näet juuri sen orkesterin, mitä katsomaan tulet.


tiedotettakoon samalla uudesta lisäyksestä keikkakalenteriin: kumma, Creepy Crawlie ja Dictionary Bob soittavat lahden torvessa torstaina 14.12. (k-18). tervetuloa!


11.10.06:
jaahas. hyvinkään vauhtipuistossa on ilmeisesti jokin rallitapahtuma, missä pitäisi soitella tuossa sunnuntaina 15.10. mukana menossa (vaihteeksi) LOA. tapahtuma alkanee klo 12, soitto puolestaan varmaankin kolmen maissa. tapahtuma on ilmainen. tervetuloa, mikäli löydätte perille.


01.09.06:
vanhat uutiset arkistoitu. tänään oranssilla Dictionary Bob. itse vaivaudumme samalle paikalle 27.10. LOAn ja Creepy Crawlien kera. tuolloin olisi myös viimeistään tarkoitus päästä lopuista 12 puuttuvasta punaisesta langasta eroon. hinta edelleen kädestä käteen 4 euroa. uuden materiaalin treenaminen nauhoitussessioita varten jatkuu ja keikkoja on suunnitteilla siellä sun täällä. pysykää tutkalla.


23.08.06:
mikäli kelit ovat suotuisat, kumma rokkaa jokelanlammen rannalla akustisesti lauantaina ennen ankkurin keikkaa.


20.08.06:
kumman osalta viimeinen lampirockin keikka heitetty ja komea lopetushan tuo oli. jokela on tästä lähtien kiellettyä aluetta ja settilistat laaditaan siten, että jokainen kumman jäsen valitsee kaksi kappaletta soitettavaksi. ensi lauantaina rokataan ilmaiseksi espoon ankkurissa LOAn ja Dictionary Bobin kera. sinne kaikki!


11.08.06:
huomenna se tapahtuu! kumman vuoden mittainen keikkatauko katkaistaan ryminällä espoon meijerirockissa klo 16:45. oranssin keikka päivätty keikkakalenteriin.


20.07.06:
yksi keikka lisätty. lisää on luvassa. lemonator perui meijerirockin keikkansa. kemopetrol paikkaa. näyttökorttini kärähti toissapäivänä. harmittaa.


14.06.06:
ilmeisesti tulevaan siperian keikkaamme ei suhtauduttu myönteisesti. siperia paloi viime yönä maan tasalle.


01.06.06:
iltaa. kuuntelen kummaa 50-100% alkuperäistä suuremmalla nopeudella pacemakerilla. eihän se hauskaa sinänsä ole, vanha juttu, mutta kun nämä kappaleet kuulostavat paremmalta näin. päivitin keikkalistaa.


24.05.06:
noise.fi arvioi meidän levymme myös ja pistivät mokomat paremmaksi... antoivat kolme tähteä liikaa. arvostelu näkyy täällä.


13.05.06:
rokkizine arvioi meidän levymme. antoivat kaksi tähteä liikaa. arvostelu näkyy täällä.


06.05.06:
minulla on tylsää, joten päivitän uutiset, vaikka ei mitään uutta ole oikeastaan edes kerrottavana. yritetään silti... keikkoja on tulossa kesäksi heti, kun rumpalimme aikuistuu ja lakkaa leikkimästä sotaa. keikoista saa tarkempaa tietoa myöhemmin, kun meillä on sitä tarjota. levyä ei ole kovin monta kappaletta jäljellä. mikäli sellaisen haluat, aloita tilausprosessi ilmoittamalla osoitetietosi (myös sähköpostiosoitteesi) minulle. näytteitä voi edelleen kuunnella julkaisut-osion lisäksi mikseri.net:ssä sekä mp3lizard.com-sivustolla.


06.03.06:
levynjulkistamistilaisuus oli kerrassaan maittavan mukava miltei koko kumma-recordsin panostuksella. ensimmäistä painosta jäljellä noin 50 kappaletta. tilaa omasi jo tänään! levyä voi maistella julkaisut-osion lisäksi mikseri.netissä sekä mp3lizard.com-sivustolla.


04.03.06:
nyt sitä saa, nyt sitä saa, levyhyllynsä täyteen vääriä ääniä! kumman upouusi ikivihreitä ja ennenkuulemattomia suosikkiklassikkohittejä sisältävä kehuttu ja ylistetty uunituore myyntimenestys puuttuva punainen lanka -tupla-albumi on nyt kaikkien saatavilla! paketti sisältää jotain lainattua, jotain vanhaa, jotain uutta ja jotain sinistä yli kolmenkymmenen laulun ja kahden tunnin edestä. hanki välittömästi omasi vaivaiseen viiden euron (5e) hintaan postitse pistämällä osoitetietosi kontakti-osiossa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. toimitamme levyjä sopimuksen mukaan myös kädestä käteen neljän euron (4e) hintaan ainakin pääkaupunkiseudulla. näytteitä levystä saa muutaman kokonaisen viisun muodossa julkaisut-osiosta.


juhlistamme levynjulkaisua soittamalla kumma-recordsin porukalla akustisesti jokelan kultahaarukassa tänään kello kahdeksasta eteenpäin. tapahtuma on ilmainen, mutta kielletty alle 18-vuotiailta...ainakin näennäisesti. paikalla lisäksemme jan vilhelm napaketun turkissa ja napakettu ja kaikki muu minussa sekä deomnibusdubitandum. aijuu... sivujen ulkoasua on muutettu.


25.02.06:
uusi levy julkaistaan 3.4.06. samalla sivut uudistuvat melkoisesti ja sivuilta saatava äänimateriaali siinä samassa. levynjulkistamisjuhlat (k-18) pidetään jokelassa samaisena päivänä klo 20:00 paikallisessa kultahaarukka-ravintolassa. sisäänpääsy on maksuton, mutta varaathan neljä euroa (4e) levyä varten.


14.01.06:
uusi vuosi, vanhat kujeet. nauhoitukset ovat edenneet hienosäätöön asti. tämän kuun aikana pitäisi tulla melko valmista, mutta julkaisuajankohta on sitä vastoin vielä päättämättä. sivujen ulkoasua hieman muutettu. mikäli sivun liu'uttaminen ei onnistu, ajattele!


24.12.05:
hyvää kulutusjuhlaa kaikille, etenkin kuokkavieraille.


26.10.05:
palaset näyttävät loksahtelevan vallan mukavasti kohdalleen. levyn painoasiat kuta kuinkin järjestetty ja rumpuosiot purkissa. huhut kertovat jopa kumman nousevan esiintymilavalle vielä tämän vuoden puolella.


11.10.05:
nauhoitukset alkaneet, rumpusessiointi jo puolessa välissä. jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, saadaan kaikki osiot purkkiin ennen joulua. painoasiat taas ovat täysin auki.


01.09.05:
treenikämppä on kiva. kumma keskittyy nyt harjoittelemaan pitkäsoiton nauhoituksia varten.

31.08.05:
kas vain. kumma taisteli itselleen yli kolmen vuoden etsintöjen jälkeen treenikämpän. go kumma. tila pistetään välittömään käyttöön ja koitamme myös määrittää sen sopivuuden nauhoituksia varten.


22.08.05:
lampirockista selvitty. taistelu treenikämpästä jatkuu. kokopitkän levyn nauhoitukset alkavat heti kun siihen sopiva tila löytyy. keikkarintamalta ei mitään uutta.


20.08.05:
elektroakustinen keikka takanapäin. kello on 2:35 ja syön pian ensimmäistä kertaa aikaisen aamiaisen jälkeen. pörinäklubin keikka vielä jäljellä.


14.08.05:
sillä lailla. factoryn keikka ohi. LOAn pojat on hassuja.


01.08.05:
heijaa. lampirock lähestyy alkuaan ja kesä loppuaan. vuorovaikutteinen yhteistyömme LOAn kanssa alkaa kantaa hedelmää: pojat järjestävät meille esiintymisiä ja me soitamme niissä. hyvä, pojat! keikat siis päivitettty.


28.05.05:
hups. soitimme eilen kuopiossa kyllä uramme toistaiseksi parhaan keikan, mikä ei tosin ole suuri saavutus sinänsä. ihmiset olivat mahtavia ja paikka samaten. kumma kiittää Paahtamoa ja muita kiitoksen ansaitsevia isolla kädellä, kahdella kädellä ja kumarruksella.


21.05.05:
uusia viisuja tuotoksissa. keikat päivitelty.


23.04.05:
sivut mitä ilmeisimmin avattu, kiitos lonkeroiden. älkää kysykö. keikkaa pukkaa.


-ville


vanhat uutiset